tiistai 17. syyskuuta 2013

Paketti!!!!

Yövuoron jälkeen todella ihana piristys odotti postilaatikossa, pakettikortti sny:ltä! Ja oi miten olikaan ihana sen paketin sisältö! Ihan juuri mun värejä noissa langoissa :)Paketista paljastui 5 (!) kerää Maijaa, tuota en olekaan koskaan ennen kutonut. Tuntuu ainakin käteen paljon pehmeämmältä langalta kuin 7-veikka. Lisänä Pandan suklaata (ounou ;) ), appelsiinin tuoksuisia tuikkuja, käsirasvaa, mitä ainakin itselläni kuluu melkomoisia määriä, sekä aina tarpeellisia post-it-lappuja. Mielettömän ihanan paketin on osannut minun sny:ni kasata, iso kiitos päivän piristyksestä! Nyt aivot raksuttamaan mitä noista langoista tekisi, joku kirjoneule tietenkin heti kävi mielessä.

Kaiken huippu on se, että kun kävin hakemassa tuon paketin, ajelin kotiin ja purin sen niin puhelin piippasi viestin merkiksi. Viestissä luki että paketti noudettavissa postista. No ei kun takaisin sinne, ja sain tänään myös tilaamani pyöröpuikot mitä kaverit kehuivat! Tämähän on ihan selvästi kohtalo! Jotain on alettava heti tikuttamaan. Kävin eilen nimittäin lainaamassa kirjastosta varpaista varteen kaksi sukkaa kerralla, nythän sitä pääsee heti kokeilemaan uusilla langoilla sekä välineillä :)Nämä puikot on itsessäänkin niin kauniit etteihän noilla voi rumia töitä tulla, eihän?
Sorruin tietty tilaamaan lankaakin muutaman kerän, katsokaapas miten kävi:Hienosti on samaa sävymaailmaa kaikki! Jos ja kun loppuja jää, niin näistähän tulee ihanat jämälankasukat :) Sitäpaitsi mulla oli loppuun asti itselläkin ostoskorissa tuota keltaista Maijaa, sitten iski pihiys ja poistin sen sieltä lopulta. Mutta nythän minä sain sitä kuitenkin! Tässä tosiaan oli kohtalolla osansa. Oikein mukavaa syksyn jatkoa SNY:lleni!

5 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että paketin sisältö oli mieluinen. Sitä aina jännittää onko onnistunut keräämään "oikean" kokonaisuuden.

  Kovasti täällä olen jo mietiskellyt seuraavan paketin taikapallon sisältöä ja jotain pientä on jo hankittunakin.

  Ihania lankoja olet shoppaillut. Ja ei kaverisi ole hehkuttaneet noita Knittarin puikkoja turhaan - voin vahvistaa jo useamman vuoden kokemuksella, että ovat aivan ihanat!

  VastaaPoista
 2. Enää ei tarvitse jännittää, oli todella onnistunut kokonaisuus :) Tuo keltainen lanka jo päätyi puikoille, aloin nyt kokeilemaan kahta sukkaa yhtä aikaa niillä uusilla puikoilla. Täytyy myöntää että on hieman erilainen neulontatuntuma niillä!

  VastaaPoista
 3. Ihanan paketin SNY- lähettänyt sinulle!
  Ps, nuo sinun tilaamat lankasi, ihania ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä, paketti on tosiaankin ihana :) Ja tuo Maija-lanka on ihanan pehmeää! Siitähän voisi tehdä jopa kaulaliinan, minua kun moni lanka kutittaa.

  VastaaPoista