perjantai 20. syyskuuta 2013

Kalaverkot valmiit!

Eli nyt ne varpaista kärkeen-sukat on tehty, muutenhan tuo oli ihan näppärää mutta kantapäästä tuli ihan susiruma. Tykkäsin siitä että ens alkuun sai tehtyä ne kaikki "ärsyttävimmät" kohdat ja lopuksi sai vaan kutoa vartta. Seuraaviin täytyy kyllä löytyä toisenlainen kantapään ohje. Ei niistä nyt hullummat tullut, lankaa kuitenkin jäi jäljelle kun tuo varsi ei olisi enää venynyt mun kinttuun. Kulutus oli 74 grammaa. Fischernetze-kuvio oli tosi kiva ja nätti mutta, niinkuin epäilinkin, niin ei se tuosta levottomasta langasta hyvin näy. Saa siitä aavistuksen sentään. Malli oli kyllä sen verran kiva ja joutuisa tehdä että saatanpa tehdä toiset samanlaiset tasaisemmanvärisestä langasta. Pehmoista lankaa tuo Trekking handart, jokohan tilaisi lisää....? ;)

ruma kantapääraita
 Langan oikea väri on lähinnä tuota yläkuvaa, illalla ulkona kuvatessa tuli paljon pinkimpi jostain syystä. Hauska se on kuitenkin.


2 kommenttia:

  1. Kivan näköiset sukat!
    Viimeaikoina olen törmännyt tähän kalaverkkoon monessa blogissa, haluttaisi itsekin tehdä, mutta kun se to do-lista on ennestäänkin kilometrin mittainen. Ehkä joskus....

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä tosi mukava malli kutoakin, suosittelen! Pienellä vaivalla tulee ihan näyttäävää, kannattaa tosiaan kyllä ottaa tasaisemman värinen lanka niin pääsee oikeuksiinsa.

    VastaaPoista