torstai 12. syyskuuta 2013

Ensimmäiset varpaista kärkeen-sukat aloitettu!

Olen muutaman kerran miettinyt että onnistuisikohan tuo, sitä kaksi yhdessä-tekniikkaakaan en ole kokeillut vielä. Aloitin nyt tästä koska tämän pystyi tekemään ihan sukkapuikoillakin, ohje Ulla-neuleesta taas kerran. http://www.ullaneule.net/0206/neuvot_kasialoitus.html
Täytyy myöntää että muutama ärräpää pääsi ekaa kerrosta tehdessä, ohut lanka, liukkaat puikot jne. Kyllähän te tiedätte. Sen kerroksen kun sai tehtyä niin sehän olikin helppoa kuin heinänteko! Ainakin tähän mennessä, tässä vaiheessa vasta ollaan:


Syynä siihen että nyt vihdoin tähän kokeiluun rupesin, oli tuo lanka. Se on Zitron Trekking Hand Art:ia, mitä olen säästellyt pitkään ja ajattelin että haluan ehdottomasti käyttää sen kokonaan yhteen työhön. Tämä oli ensimmäinen kallis lankaostokseni, muuten ollut aina näitä perinteisiä 7-veikkaa ja nallea. Ostin tämän palkaksi itselleni kuukausi siitä kun lopetin tupakanpolton monenkymmenen vuoden kärytyksen jälkeen. Nyt sitten joku vinkkasi tästä paikasta: http://www.sockenparty.de/Zitron/
Aivan mielettömiä lankoja!!!!! Nythän on niin että mulla on monta euroa säästynyt, joten eikös ne voisi juurikin tuonne kuluttaa? Tämäkin lanka mistä nyt sukat tulee maksaa tuolla 8.95 euroa, suomalaisessa verkkokaupassa 13.95...joten siinähän säästää paljon vaikka postikulut olisi muutaman euron suuremmat! Kävin sitäpaitsi katsomassa laskurilla paljonko on rahaa säästynyt tupakoinnin lopettamisesta, ihan kiva vajaa 600 euroa jo näkyy olevan. Hämmästyttävä määrä. Eikös sen voikin näin paljon fiksumpaan asiaan laittaa? ;) Myönnän semmoisenkin asian että ekan kerran kun aloin napsauttelemaan tuotteita ostoskoriin niin 124 euroa oli jo loppusumma, sitten piti ruveta jo harkitsemaan mitä oikeasti haluaisi. Ihan vielä en kuitenkaan mitään tilannut.


Sukkien malliksi löytyi Ravelryn ehtymättömistä ohjeista tämä kaunis malli, fischernertze nimeltään. Tuo kuvio ei kyllä välttämättä kovin hyvin näin levottomassa langassa näy, mutta kokeillaan nyt miltä se alkaa näyttämään.


http://www.ravelry.com/patterns/library/fischernetze

2 kommenttia:

  1. Ihanan väriset sukat tulossa!

    Pakkailin juuri ekan pakettisi valmiiksi ja vien huomenna postiin, joten ensi viikolla luvassa jännitystä...

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! Jännityksellä odottelen :)

    VastaaPoista