keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Ei pöllömpää

Pöllöbuumi jatkuu, olen tätä mallia ihastellut monet kerrat. En vaan viime talvena (milloin näin tämän mallin ekan kerran) uskaltanut lähteä kokeilemaan tuota kirjoneuletta, näyttää niin hienolta/vaikealta. Nyt kun on taas kutonut enemmän niin ei muuta kuin ohje tilaukseen, sehän on maksullinen ja sen saa Ravelrystä: http://www.ravelry.com/patterns/library/horatio-and-oren

Ekan kerran maksoin mistään ohjeesta, mutta on tuo sen arvoinenkin :) Langoiksi valitsin 7-veikkaa, sitä kun kotona on värejä jos jonkinlaista. Mietin että tulee mun käsialalla varmaan liian isoa, vaikka kudoin kolmosen pyöröpuikoilla, joten tein lasten kaavion mukaan. Muuten tuli justiin sopivan kokoiset, ainoa että alkoi ekan lapasen lopussa tuntumaan jotta onpas inasen lyhyt. Joten purin hieman ja tein kavennuskerrosten väliin normikerroksen aina, sitten tuli sopivat. Pöllön päästä tosin sitten pitkulaisempi. Eipä tuo haittaa. Langanmenekki 70 gr, valkoista 47 ja 23 tuota fuksianpinkkiä.En malttanut edes höyrystää noita ennen kuvaamista ja bloggaamista :D Ne on kyllä hauskimmat lapaset ikinä! Kaksi paria minulta heti jo tilattiinkin, musta-pinkit ja harmaa-pinkit. Onneksi on erivärisiä niin ei tylsisty.

2 kommenttia:

  1. Nuo on kyllä mukavat kutoakin, tulee se tunne että: teenpä vielä tuon kerroksen, ja vielä tuon ja tuon..valmista saa äkkiä!

    VastaaPoista