maanantai 7. lokakuuta 2013

Magic Yarn Ball

Lokakuun Sny-paketista pitää löytyä taikalankapallo, jonka sisältä löytyy kaikkea kivaa mitä tarvitaan pallosta jonkun asian tekemiseen. Minulle tänään tullut pallo oli tämän näköinen alkuun:


Pikkasen sitä ehdin kerimään, mutta nuo puikothan nyt paljastui jo heti kun paketin aukaisi :) Ovat ihanat kolmosen puupuikot, samaa KnitPron sarjaa mistä ostin niitä pyöröpuikkoja. Nyt mulla on sitten sukkapuikotkin! Jännä juttu muuten, miksiköhän niitä on kuusi? Jatkoin sitten kerimistä ja kun pääsin tähän vaiheeseen:
 Niin tajusin että jes! Nyt mun Sny on tehnyt sen mitä itse olen pitkään miettinyt ja päättänyt tehdä mutta en ole saanut vielä aikaiseksi. Eli pallosta pilkisti Kool-Aid pussukka, jolla saa värjättyä lankaa. Oikein hypähtelin riemusta kotona, mahtava juttu! Mä olen kuin pikkutyttö jouluna tämän pallon kanssa. Tässä vaiheessa sitten onneksi tajusin että niin, tuo lankahan täytyy laittaa vyyhdille että sen saa värjättyä. Mulla kun ei mitään laitteita ole, niin laitoin kaksi tuolia vierekkäin ja niitten selkänojiin aloin vyyhtiä tekemään. Ukko oli tietenkin töissä eikä siitä ollut apua. Enkä malttanut tietenkään sitä odottaa kotiintulevaksi.

Kun sain vyyhdit valmiiksi, mulla oli tämmöinen kasa tavaraa!Ihana kortti jossa oikein sopiva mietelause, neljä pussia sitä Kool-Aidia, kaksi 50 gr vyyhtiä lankaa, huulirasva, mittanauha (entinen onkin alusta poikki, hyvä juttu ;) ), ihanat silmukkamerkit, avaimenperä, "rakotulkki" missä hauskasti lampaan kuva, ne mahtavat puikot ja karkkia mitkä meni heti parempiin suihin, tottakai se ukko tähän mennessä tuli jo sitten kotiinkin. Ohjeita oli värjäykseen, sekä Kalajoki-sukkiin. Tuo malli on ollutkin to do-listalla, ovat mielestäni kauniit.

Nyt on sitten mietinnässä että miten minä nuo langat värjään, teenkö toisesta keltaisen- ja toisesta punaisensävyisen vai teenkö kaksi ihan riemunkirjavaa vai mitä? Pitää ensin harkita ennenkuin kattilan tulille laittaa. Kiitos Sny mahtavasta taikapallosta, ei olisi parempi voinut olla!!

11 kommenttia:

 1. Todella hienon paketin olet saanut.

  VastaaPoista
 2. Noni NYT sulla on mittanauha! ;)

  VastaaPoista
 3. Hieno paketti, monipuolinen, runsas ja väri-iloinen sekä herkullinen, hyödyllinen, IHANA!

  VastaaPoista
 4. Ihana sisältö ja ilmiselvästi nappiin osunut!

  VastaaPoista
 5. Sepä tuli nopsaan perille! Ja kiva kuulla, että sisältö oli taas mieluinen.
  Noita ohuimpia (olikohan juuri 3 mm asti) sukkapuikkoja on Knittarilla pakkauksessa aina kuusi siltä varalta, jos sattuu vahinko niin löytyy sitten varapuikko.

  VastaaPoista
 6. Ihana taikapallo sinullakin...riemunkirjavaa ehdottaisin :)

  VastaaPoista
 7. Oli kyllä todella ihana paketti kaikin puolin, nyt olen opiskellut youtubesta ja vähän joka paikasta tuota värjäystä, ehkä onnistuisin tekemään lasagnevuoassa semmoisen missä väri vaihtuu kivasti. Toinen vaihtoehto olisi semmoinen missä isoon kattilaan laitetaan esim. kolme lasipurkkia ja niihin eri värit, ja sitten kiehautetaan. Jompikumpi näistä lähtee kokeiluun, pitää varmaan ottaa kuvia välissä :)

  VastaaPoista
 8. Tai eikai sen ole pakko olla just lasagnevuoka, mutta kaikki varmaan ymmärsi. :)

  VastaaPoista