sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Herra Tossavaiset pikku-Pepille

Koiramaailmassa kun tutustuu mitä mukavampiin ihmisiin, eräs tuttava viime viikonloppuna eräässä koulutuksessa sitten ehdotti että tekisin hänen pienelle tyttärelleen pöllö-tumpit. No niissä kun on niin iso kuvio, ei ainakaan minun taidot olis riittäneet sitä pienentää minikokoon. Ravelrystähän onneksi löytyy kaikkea, niin tämmöisiä pieniä ihanuuksia sieltä löysin vaihtoehdoiksi, pikku pöllö mukaanlukien: http://www.ravelry.com/patterns/library/mini-motif-baby-mittens 
Tytön nimi nyt kumminkin sattuu olemaan Peppi, joten äitinsä sitten tuumasikin että hänelle täytyy saada herra Tossavaiset. Tämmöiset sitten eilisen illan leffan aikana väkersin.Olipas kiva noin pieniä tehdä, valmista tulee hurjaa vauhtia :) Mietin jo että kenellä muulla olisi noin pieniä ihmisiä kotona...langanmenekki hurjat 27 grammaa.

Turkoosin pöllönkin tein valmiiksi yhdessä yövuorossa, kaveriaan se odottelee. Onneksi on jo hyvää vauhtia tulossa jottei jää yksinäiseksi. Tässä turkoosi lanka 7-veikkaa ja ruskea Aitoa Suomalaista Sukkalankaa, joka on aavistuksen kiiltävä. Sitä kun aloin tuon turkoosin kanssa töissä kutomaan niin meinasipa näyttää rumalta yhdistelmältä. Onneksi sen sai aikaan loisteputkivalaistus ja normivalossa nuohan näyttää melko nätiltä! Melkein jo ne purkasin, hyvä että jäi se tekemättä. Joten pöllöinnostus jatkuu...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti