sunnuntai 11. elokuuta 2013

Vironvilla

Jossain blogissa tai nettikaupassa törmäsin tuohon vironvillaan, aivan ihania värejä joten siihen oli sorruttava. Ensin tilasin sitä kaksi vyyhtiä, kesälomalla käytiinkin Tallinnassa päiväristeilyllä ja pakkohan sitä oli päästä ostamaan lisää.

Nettikaupassa tuo vironvilla on hinnaltaan 55 euroa/kilo, Tallinnan mummo myi sitä n. 33 euroa kilolta...että jos sinnepäin suunnistaa niin käykääpä häneltä ostamassa! Löysin mummelin Sadamarketista, suoraan päätyovesta sisään, nouse rappusia toiseen kerrokseen, käänny oikealle käytävään, muutama koju eteenpäin ja paikka on vasemmalla puolella. Värivaihtoehtoja on niin paljon että tulee runsaudenpula, itse päädyin tällä kertaa noihin. Lila kausi?

Kuvan muut lankakerät on ostettu kaupasta nimeltään Liann Löngad, vanhan Kaubamajan puolella alakerrassa viimeisessä nurkassa suurinpiirtein. Sielläkin vironvillaa oli, mutta ainoastaan paria väriä.

Karnaluks jäi vielä sillä reissulla käymättä, pääasia minulle oli tuo vironvilla ja sitä sainkin. Tuosta hehkuvan oranssin-punaisen-keltaisesta on tulossa huivi, eikä paljoa enää puutukaan. Tuli muutama muu työ vaan väliin ensin. Langan laadusta en osaa sanoa mitään, muutakuin että kutoessa kädet ei ainakaan kuivu, villan oma rasva tallella. Kovasti siitä on ihmiset pitäneet mitä olen netistä googlettanut. Ja onhan nuo värit aivan mahtavat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti