keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi alkaa lankojentarkistuslaskennalla

Viime vuonna käytin lankaa yhteensä 4 kiloa 210 grammaa. Ihan täysinhän tuo ei pidä paikkaansa, sanotaan että siitä lähtien kun aloitin blogia pitämään. Ja sehän näköjään oli elokuussa, joten tuo menekki on viiden kuukauden ajalta! Oho. Kuluuhan sitä sitten melkoisesti...

Sukkia kudottu 2881 grammaa.
Huiveja 657 grammaa.
Lapasia 379 grammaa.
Sormikkaat 74 grammaa.
Pipot 179 grammaa.
Eli tästä määrästä yhteensä 4210 grammaa.

Varastossa on vielä 8748 grammaa. Minusta kyllä alkoi tuntumaan että se ei pidä enää paikkaansa, jossain vaiheessa varmasti meni sekaisin, ainakin tuossa joulun aikaan. Sain joululahjaksi lankaa ja annoin sitä myös lahjaksi. Täytyypä tehdä vielä oikein kunnon tarkistus tuosta. Mutta kumminkin melkein yhdeksän kiloa lankaa kutomatta. Tein päätöksen että uusia lankoja en osta ennen kuin varastoa on saatu kutistumaan huomattavasti. Mutta tuossahan on "vaan" vuodeksi lankoja, kerran tuo mun laskuri alkoi vasta elokuusta ;)

Mitään valmista (ylimääräistä) ei tällä hetkellä varastoissa ole, joulu tehokkaasti ne tyhjensi. Ei muutakuin uutta varastoa tekemään, parit sukat puikoilla onkin. Toiselta puuttuu kaveri, ja toiset teen yhtä aikaa. En kylläkään magic loopilla vaan ihan kaksilla puikoilla, niin kuin nuo joulukalenterisukat. Oli kiva kun sukat tuli yhtä aikaa valmiiksi, eikä ollut sitä inhottavaa toisensukan-aloitusta, mikä ainakin minusta on jotenkin ärsyttävää. Tekisi mieli jo tehdä jotain uutta. Kokeillaanpa nyt tuota tyyliä, josko ottaisi tavaksi tehdä noin. Se aftertought-heel oli niin hauska ja helppo että näihin sukkiin teen sen myös. Näinkin ihania lankoja sieltä laatikoista löytyy, ei tartte ollenkaan lähteä ostelemaan uusia! En viitsinyt kohdistaa näissä raitojakaan, tulee millaiset tulee. Huomasin että pyöröpuikoilla kudottava sukka on tiiviimpi, joten vaikka puikkojen pitäisi olla samankokoiset, niin taitaa niissä heittoa silti olla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti