keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Pipa!

Nyt iski pipovillitys, mulla ei ole kuin kaksi kangaspipoa, sekä yksi oikein paksu minkä viime talvena tein. Joten pipon tarve on huutava! Niitä kun tarttee, koiria ulkoiluttaessa ja muutenkin. Aloitin tuosta itsevärjätystä, se kun oli niin ihana väri että piti päästä kokeilemaan. Mallin löysin Dropsin sivuilta. Tykkään että on tiivis, ja tuolta päästä vähän löpsöttävä. Tuli itse asiassa yllättävän hyvä, jopa itte tykkäsin. Jotenkin nämän hatut ei joko mun tekemänä onnistu, tai sitten mulla on kummallisen mallinen pää. Elämäni toinen pipo, se viimetalvinen aiheutti ainakin miehessä hilpeyttä....en tiiä miksi :D Muokkasin mallia sen verran, että aloitin kavennukset jo kun pipo oli 18 cm korkea, oli varmaan hyvä päätös, muuten olisi ollut jo ehkä liian lörppö. Nyt vaan mietin että tekisinkö siihen tupsun niinkuin mallissa, vaiko enkö. Seuraavaksi teen niille sormikkaille pariksi pipan, ei muutakuin mallin etsintään! Langanmenekki ilman tupsua 72 grammaa.


Unohdus!! Olen saanut jo viime viikolla välimuistamisen sny:ltä, joulukalenterin josta on jo 4 luukkua avattukin. Anteeksi SNY!! Enpä muista milloin olisi viimeksi kalenteria ollutkaan, kiva juttu!


3 kommenttia:

 1. Kaunis huivi. Ihanan värikäs. Eikös tupsut ole muodissa tällä hetkellä :).

  Mukavaa, että parisi on muistanut sinua joulukalenterilla.

  VastaaPoista
 2. Kiva, että joulukalenteri löysi perille eikä posti sitä ollut hukannut niinkuin jo vähän epäilin.
  Ihanaa väriterapiaa sinulla täällä - herkullisen värisiä lankoja olet taas värjäillyt.

  Joulukuun pakettiasi olen täällä koonnut, varmaan ensi viikon alussa saan sen postiin.

  VastaaPoista
 3. Löysi tosiaan, ihan unohtui kaikessa kiireessä viikonloppuna, perjantai-iltana sen laatikosta jo hain :) Ikävää että on jo viimeinen paketti, hauskaahan tämä on ollut ensikertalaiselle!

  Hmmm. Red Dragon,.huivi? :D Mutta kiitos :)

  VastaaPoista