keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulukalenteri jatkuu...

Jatketaan siis 7. päivästä, siihen asti viimeksi jäätiin. Tämän päiväistä väriä en ole vielä keksinyt, minkä pitäisi olla sen maan lipun värinen mihin haluaisi matkustaa. Kun haluaisin tehdä maailmanympärimatkan, niin olisko se silloin kikertävänkukertava? ;)


7. päivä sukka B (pinkkikärkinen)=7 kerrosta senvärisellä, minkämakuista jäätelöä tekisi mieli. No aina mansikkaa!!

8. päivä sukka A=maton värinen lanka, sain tähän pirteyttä keltaisen räsymaton värillä.
9. päivä sukka A=9 kerrosta ensimmäisen vastaantulijan paidan värisellä langalla. Nyt huijasin sen verran, kun päätin että mustaa en enää laita (työkaverin paita oli musta) niin laitoin oman paidan värin, joka oli sinä päivänä punainen. Ensimmäinen sama lanka siis.

10. päivä sukka B=10 kerrosta sen värisellä langalla mitä söi ensimmäiseksi. Söin aamupalaksi jogurttia mihin sekoitin mustikoita, joten liilankukertavaa sörsseliä tuli :)
11. päivä sukka B=11 kerrosta kulkuvälineesi värisellä langalla=punainen auto.

12. päivä sukka A=12 kerrosta sohvan tai työtuolin värisellä langalla. Sohva on beessi, joten valkkasin sinisen työtuolin.
13. päivä sukka A=13 kerrosta pipon värisellä langalla, ja nyt sain tähän pinkin!! Taas jotain yhtenäistä :)

14. päivä sukka B=silmien väri, sininen. Seuraava yhdistävä tekijä sukkien välillä :)
15. päivä sukka B=suosikkihedelmän/vihanneksen väri=banaani=keltainen

16. päivä sukka A=16 kerrosta kotitalosi värisellä langalla. Nyt taas vähän lipsahti, en omista tiilenpunaista lankaa ja kotitalo missä kasvoin on keltainen, joten kelta-puna-kirjavaa!
17. päivä sukka A=17 kerrosta lempiunivormusi väri. No, ei oikein semmoista ollut joten taas sinistä=poliisi, palokunta, jne.,..aika monta sinistä univormua on. Tuo on kyllä kaunis sininen, Drops Delightin värejä.

Kantapään lanka on laitettu jo, näkyykin kuvassa toisessa sukassa pinkin ja toisessa sinisen kohdalla. On kyllä mielenkiintoista nähdä miten se aftertought-heel muotoutuu. Kaikki langat on pikkaisen eripaksuisia, vaikkakin 2,5-3 puikoilla kudottavia. Toivottavasti ne pikkaisen tasottuu kun höyryttää valmiina. Nuo ohuemmat kohdat on vähän epäsiistejä. Omaan käyttöönhän nämä kyllä tulevatkin, että eihän se hirveästi haittaa. Eikä ole enää synkkä tuo A-sukkakaan, hyvä juttu!

1 kommentti: