tiistai 12. marraskuuta 2013

Marraskuun Sny-paketti

Saapui eilen, kävin kotiintullessa pikkasen ennen yhdeksää katsomassa sähköpostia ja siellähän lähetystunnus olis ollut jo aiemmin. Äkkiä kun toimii niin ehdin vielä kauppa/postiin ja sain paketin hyppysiin suurinpiirtein klo 21.00. Sieltähän paljastui taas kaikkea ihanaa:


Aivan mahtavan väristä alpakkalankaa, koirille nameja (niinkuin näkyy niin se oli eka pussi mikä aukesi, niitten nenät haistoi selvästi että täällä on jotain herkkuja :) ), suklaata naamaan ja suuhun niinkuin kortissa luki, kynttilä, sakset, mulla on varmaan viidet sakset ja ikinä niitä ei löydy kun tarvis, joten hyvä että on taas yhdet mitkä voi kadottaa. Kasvaa ainakin todennäköisyys löytää semmoiset ;), ja ihana kortti. Olipas muuten melko ihanaa suklaata, en ollut tuota vielä maistanutkaan. Kyllä piristi taas tämäkin paketti!

Mietin että tuosta alpakasta ei varmaan sukkia kannata tehdä, josko tekis vaikka kaulahuivin? Mietintämyssy päähän!


3 kommenttia:

  1. Kiva, että paketti piristi!
    Huivia minäkin ajattelin, että langoista voisi syntyä. Suklaan ostin ihan "sokkona", kun en ole tuota itsekään vielä maistanut. Ja sakset on meilläkin sen verran katoava luonnonvara, että ajattelin ettei niitä ole koskaan liikaa.

    VastaaPoista
  2. Alpakka on ihana myös yllätys, yllätys: sormikkaissa! Kaunis väri, sopii mihin vaan asusteeseen ja käyttöön.

    VastaaPoista