sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Sukkia vaan

Aloitin tekemään noita tavissukkia välillä, ihan kiva kun varsikin on noin lyhyt. Saa äkkiä valmista. Nallen riemunkirjavasta langasta yhdet, ja Polkkaa lilakirjavaa toiset. Langanmenekki 75 ja 105 grammaa. Ihan pikkasen lisäsin yksiväristä lilaa toisen varteen, kun oli vajaa kerä. Osui nuo raidat sitten kohdilleen loppusukassa. Nopsia oli tehdä, polkkasukat kudoin yhdellä kurssilla yksi per päivä. Riemunkirjavat töissä, joten ei kuvaa. Oli kyllä taas niin rumaa lankaa kutoa, että oksetus. Onneksi valmiina paremmat. Alennus työsukiksi välitön. Lilat polkat taas miellyttää itseäkin.Miehelle koiransyömien sukkien tilalle uudet, jotain vanhaa 7-veikan sini-keltakirjavaa lintulankaa, lisänä pelkkää sinistä. Menekki 128 grammaa. Sukat pyykkikopassa tällä hetkellä, joten ei kuvaa :D Mies kovasti tyytyväinen.

Valepalmikot 113 grammaa seiskaveikan ihanasta raitalangasta. Vanhaa raitaa, tässä ei ruskeaa mukana.


Polvarit raitaa, 100 gr 2,5 pyöröpuikoilla. Kantapää aftertought-heel. Se sama perusohje polvarille mikä aiemminkin. Lankoina Novitan Ticotico, sekä Zauberball. Näistä tuli ihan mielettömän kivat. Saas nähdä tuliko joululahjaksi. Vai saako omaan jalkaan ;) Raidoituksen vaihtuminen hauskasti päinvastoin, kun jatkoin vaan siitä mihin edellinen sukka jäi.
Pikkusukat 60 grammaa. Lankana Grundl Hot Socks Diamond. Näitä on nyt kesällä jotenkin kiva tehdä, ohkasia sukkasia 2,5 pyöröillä varpaista varteen. Ihan perusmalli, kantapää tiimalasikantapää ja sädekavennus kärjessä. Varsi 1 n, 3 o. Tykkään väreistä tässä langassa. Samasta aiemmin vaaleanpunaiset, jotka käytössä. Ihanan pehmeä lanka.Down the rabbit hole 60 grammaa. Ohje Ravelrystä. Toinen sukka oli puolivälissä kärkeä, kun nämä taas kerran paikasta nimeltä jemma löysin. Aloitettu vissiin pari vuotta sitten :D Suuri vaara ufoutua kokonaan. No nyttenpä nappasin ne teon alle, eikä mennyt kuin pari iltaa ja valmiina ovat! Ja nepä onkin kivat, taitavat jäädä odottelemaan pukinkonttia. Lanka Regian Random Stripe. Tätäkin lankaa punaisena, pitäisiköhän tehdä seuraavaksi sinipunaiset sukat....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti